Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické gripy a omotávky
Super lock on gripy
- Sedí super.
- Mekke a lepive
- Vypadaji skvele
- Na rukou zůstavá trpytivy kaucuk :-D
Vypadaji skvele a neklouzou. Jen se z nich lehce droly trpytky.
Po nastavení sklonu rohu už žádný problém s brněním prstů.
Gripy ok
Co dodat, jezdím zásadně bez rukavic a tohle jsou nejlepší gripy na trhu.
- Skvěle padne do ruky, chce to vybrat správnou velikost dle tabulky.
- Výborné gripy, asi nejlepší na trhu.
- kvalitní
- Design
- Vaha
- Prijemny na dotek
- Kvalita
- Testování v ergon labs a v terénu
OK
- Extra pohodlné
- Menší úvana rukou
- Zároveň pevný a jistý grip
- Stále dostatek odezvy z terénu
- Snadná montáž
- Výběr šířky úchopu
Perfektní gripy. Předtím jsem používal od značky Ergon, které byly velmi slušné, ale tyhle jsou ještě o hodně lepší.
Díky výběru šířky úchopu, konečně nemusím držet řidítka tak křečovitě. Jsou perfektně tvarované, prostě 10/10. Pohodlí pěnových gripů, ale zároveň ergonomické, větší podpora ruky a jistý úchop a odezva od biku.
Používám na svém Enduro kole.
- dobrý grip
- design
- na větší ruce úzký, protože má dvojí jištění, bez vnějšího by byl OK
Koupeno, kvůli příznivé cenně (nechtěl jsme nic drahého). Dvojí jištění mám poprvé a naposled. Sice je to designově pěkné, ale snižuje to prostor pro ruce. Občas mi to vadí.
- Jsou měkké
- Vydrží
- Nekloužou
Tyto gripy jsou asi jedny z nejlepších které jsem kdy měl.
- Plní co je potřeba / dobrá cena
Gripy Ergo Locking, jsou výhodné v držení pozice ruky i když jste už unaveni. Nezpůsobuje lámaní zápěstí a drží jej souběžně s předloktím ruky. Hned co je nasedíte a nařídíte si je do pohodlné pozice, poznáte to celkově na držení těla a lehce i na výkonu. Doporučuji všem na turistické delší jízdy. Na traily nemusí zcela vyhovovat, ale i tady bych je z vlastní zkušenosti, hodnotil velice kladně.
Příjemné ,nedoporučuji pro ty kdo mají menší ruce.
Perfektní náhrada za obyčejné gumové varianty. Před instalací doporučuji shlédnout videonávod. Pak už to jde snadno a instalace trvá pár minut.
- kvalitní, nebrní ruce
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »