Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické gripy a omotávky
- pěkně tvarované
doporučuji
nejsou podle mich predstav proste nejsou podle mych predstav neforemne a nepadnou do ruky ano priste uz vim ze to chce spise tak rikajic omak na primo no mam nahradni snad
- Perfektní.
- Dobře se drží.
- Povrch je na omak jako "gumový", takže neklouže. Otázka je, jak dlouho to vydrží.
- Omotávka je příliš krátká.
- Chybí samolepicí páska pro fixaci konce omotávky u představce.
- Lepicí páska uprostřed omotávky má tak nízkou lepivost, že by tam ani nemusela být. Omotávku je nutné při montáži utahovat co největší silou, jinak nebude řádně držet.
Cena 800-900 Kč je přemrštěná.
- Naprosté pohodlí
- Příjemný a neklouzavý grip
Nebrní ruce.
Supacaz Super Sticky Kush Galaxy
Registrovaný uživatel
Přidáno: 31. října 2022
(naposledy upraveno 24. září 2024)
Velmi nekvalitní výrobek. Vrchní "gumová" vrstvička je velmi tenká a brzy (po třech až čtyřech měsících, jezdím 3x týdně) začala po malých kouscích odpadávat. Pod vrchní vrstvičkou je ošklivá světle šedá tkanina z umělých vláken, která vypadá hnusně. Omotávka nemá větší cenu než 150 Kč, totální brak.
Ok
:-)
Střední průměr gripu, spíše měkčí úchop - ale jistý, dobré tlumení vibrací, jsem spokojen.
Gripy většího průměru (33 mm), super úchop, dobře tlumí, jezdí je moje žena a plně jí vyhovují.
- lepivost je slabá, i když se při montáži maximálně utahuje, stejně nedrží a v obloucích řídítek se posouvá,
- hodně se špiní, čištění je pracné a špínu nelze zcela odstranit,
- malá odolnost proti otěru, povrchová vrstva dost rychle "mizí",
- koncové pásky pro finální zajištění omotávky u představce by měly být delší a s vyšší lepivostí,
- omotávka nedostatečně tlumí vibrace a otřesy, dlaně i ruce dost trpí a pocit při delších jízdách není dobrý.
Nízká kvalita za vysokou cenu. Omotávka vydržela několik tisíc kilometrů (několik měsíců), potom stále více degradovala. Omotávku určitě nemohu doporučit.
Drobné obavy s slova “silikon” a, že budou lepivé, hladké, kluzké se naprosto vyvrátili prvním omakem po rozbalení. Velice příjemné, měkké “tak akorát” pro běžné použití. Žádný extrémní šokující design a pod. Prostě funkční, jednoduché, bez jakéhokoliv rušivého potisku (například loga výrobce jak je běžné) Pokud bude i výdrž úměrná tak za mne prozatím 10/10
- Velký průměr pro velké dlaně
- Měkké, vhodné na dlouhé vyjížďky
- bylo dobre a rychle doruceni
- imbusi se mi trochu vypadaveji s kolecka
- Ohromně lepí
- Pro jízdu bez rukavic ideální
- Ohromně lepí
- Nehodí se pro ježdění s rukavicemi
- Gripy se nedají fixovat, protáčejí se.
- Dobře se drží
- Nekloužou
- Velmi pohodlné gripy, nebrní prsty
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »